ISOVER
Domovská stránkaPro-domaPoradnaPro-domaDefekty cementových podlah.

Defekty cementových podlah.

Jak rychle opravit výtluky a jiné defekty na cementových podlahách či betonových schodech

weber defekt 1
weber defekt 2
weber defekt 3
weber defekt 4
  1. Defekt je třeba očistit a zbavit se všech nesoudržných částí. Není třeba se v tomto duchu obávat odbourat raději více materiálu než riskovat, že se ponechaný, málo soudržný materiál, oddělí i s následnou vysprávkou.
  2. Dokonalé mechanické vyčištění podkladu nejlépe průmyslovým vysavačem.
  3. Napenetrování postižené části s drobným přesahem pomocí weber.podklad A ředěným vodou v poměru 1 : 8.
  4. Do zavadlé penetrace aplikace weber.bat opravné hmoty (míchánídle návodu na pytli) v celkové tloušťce vrstvy od 1 do 20 mm (výtluky, uražené rohy, nepohybující se praskliny a podobně).
  5. Hmotu lze v případě potřeby po krátkém zavadnutí povrchově upravit (zatočit) pomocí filcového nebo molitanového hladítka.
  6. Po  vyzrání (cca 6 – 24 hodin) lze aplikovat další technologie – hydroizolace, lepení dlažeb  a obkladů, samonivelační hmoty, nátěry a podobně.

Přehled materiálů:

weber defekt 5

Weber.podklad A - disperzní penetrační nátěr pro zvýšení přídržnosti povrchových vrstev k podkladu, sjednocuje savost podkladu.

Spotřeba ………………………….cca 0,05 kg / m2 koncentrátu

Balení……………………………….1 kg, 2 kg, 4 kg, 15 kg

 

weber defekt 6

Weber.bat opravná hmota - jednosložková šedá ručně zpracovatelná rychlá opravná a vyrovnávací hmota na bázi cementu a modifikujících přísad pro vnitřní i venkovní použití.

Aplikační tloušťka vrstvy………………….1 – 20 mm

Pevnost v tlaku …………………………....30 MPa

Pochůznost…………………………………2 – 3 hodiny

Zpracovatelnost namíchané hmoty….    15 minut

Spotřeba……………………………………1,5 kg / m2 / 1 mm vrstvy

Balení ……………………………………….20 kg
Proč nakupovat u nás
 
 
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
 
 
Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies, nezbytných pro dobré fungování webu.