ATIKA

ATIKA

Společnost ATIKA, založená v roce 1949 ve Vestfálsku, se z regionálního výrobce míchaček na beton, dřevozpracujících strojů a zahradního nářadí vyvinula v úspěšnou mezinárodní společnost. Díky inovativnímu myšlení a akci zaměřené na zákazníka je ATIKA jedním z nejuznávanějších poskytovatelů stavebních, zahradnických a dřevozpracujících strojů. Po více než 70 let nabízí ATIKA zařízení, která inspirují profesionály v nepřetržitém komerčním použití i ambiciózní řemeslníky. Bývalá rodinná společnost ATIKA byla v roce 2012 zahrnuta do globálně působící skupiny ALTRAD.

Jako výhradní zástupce pro prodej a servis značky ATIKA v České republice dodáváme kvalitní stavební míchačky, ruční míchadla, odvlhčovače a zahradní program. Přístroje této značky se vyznačují vysokým výkonem, bezpečným a snadným ovládáním a dlouhou životností.

Tuto techniku nejen prodáváme, ale také pronajímáme. Záruční i pozáruční servis poskytujeme na našich pobočkách v Českých Budějovicích, Praze, Ostravě, Brně, Berouně a Hradci Králové.

Produkty značky ATIKA

  • 1
  • 2