BMI BRAMAC

BMI BRAMAC

Společnost BMI střešní a hydroizolační systémy s.r.o. je předním českým výrobcem a dodavatelem střešních krytin a doplňků značky BMI BRAMAC. Ve svém portfoliu nabízí také produkty pro ploché střechy a hydroizolační systémy pod značkami BMI ICOPAL a BMI VEDAG. Je součástí silné nadnárodní skupiny BMI Group, která je evropským lídrem ve výrobě střešních systémů, střešního příslušenství a hydroizolací. Díky zázemí silné nadnárodní skupiny využívá značka BMI BRAMAC know-how z celého světa a podílí se na nejmodernějším technologickém vývoji, testování výrobků a inovacích. Komplexní řešení střešního pláště pod názvem Inteligentní střešní systém BMI BRAMAC je díky tomu v České republice synonymem té nejvyšší kvality a spolehlivosti.

Myšlenka uceleného střešního systému se prolíná celou produktovou nabídkou a zahrnuje betonové a keramické, pálené střešní tašky, nadkrokevní tepelnou izolaci, okapové systémy, širokou nabídku střešního příslušenství, poradenství, servis a nadstandardní záruky.

Všechny součásti střešního systému jsou navrženy tak, aby byly použitelné jednoduše a bez problémů. Komponenty do sebe zapadají a dají se kombinovat. Výrobky jsou snadno použitelné, vše je srozumitelné pro zákazníky i partnery.

Produkty značky BMI BRAMAC

  • 1
  • 2
  • 3