Kouřovod svislý nerez s funkcí komína výška 3m průměr 150mm tl. izolace 50mm
Kód: 626580

Kouřovod svislý nerez s funkcí komína výška 3m průměr 150mm tl. izolace 50mm

Hmotnost: 37 Kg / KS
Značka: CIKO

Varianty:

Není vybrána pobočka. Není k dispozici na našich prodejnách.
Cena na e-shopu s DPH 20 543,96 Kč / KS Cena na e-shopu bez DPH 16 978,48 Kč / KS
ks

Svislý kouřovod s funkcí komína, celková výška 3m, průměr 150mm, tl. izolace 50mm, připojovací roura délky 500mm s dvouhrdlem o výšce 14cm. Plášť v provedení lesklý nerez.



Nerezový svislý kouřovod s funkcí komína dodávaný včetně připojovacího dílu s dlouhou zděří, umožňující jednoduché zapojení kamen pod komínem. Součástí sestavy je i odklápěcí dešťová stříška zabraňující zatékání dešťové vody do spotřebiče.

Jedná se o komínový systém s prvotřídními technickými parametry. Prvky systému odolávají jednak kondenzátům, které vznikají ochlazením spalin pod rosný bod, a splňují nejvyšší teplotní zatřídění do 600°C. Jednotlivé díly se skládají z vnitřní vložky podélně svařené z vysoce jakostní nerezové austenitické oceli tř.1.4404 tloušťky 0,6 mm. Tato vložka je obalena minerální vatou tloušťky 50 mm (pro vnitřní komíny). Vnější plášť je rovněž podélně svařen a tloušťka nerezového plechu tř. 1.4301 se zrcadlově lesklým povrchem je 0,6mm (komínový plášť je možno na zakázku vyrobit i jako broušený, lakovaný dle RAL nebo galvanicky poměděný). Toto provedení umožňuje mimo jiné až 3m volného vyložení nadstřešní části komína.

Nerezová komínová sestava obsahuje:

  • potřebné díly - zakládací prvek pro mezivzpěry s upínacími hrdly
  • rouru 540 mm se zděří (zkracovatelná, zděř délky 14 cm)
  • komínové roury
  • komínové ukoncení s odklápěcí dešťovou stříškou
  • dešťový límec

Komínovou sestavu doporučujeme doplnit o střešní lemování a krycí límec s těsněním, příp. průchod komínu střechou vyřešit jiným způsobem.

Vlastní sestavování komínových prvků spočívá v pouhém zasunutí jednoho dílu do hrdla v dílu druhém. Spoje jednotlivých komponentů systému se zpevňují vnějšími sponami o výšce 80 mm.

;