Nátěr silikonový Ceresit CT 48 – 15 l
Kód: 307190-BÁZE 2018

Nátěr silikonový Ceresit CT 48 – 15 l

Hmotnost: 22,489 Kg / KS
Značka: CERESIT
Není vybrána pobočka.

K dispozici na dalších 13 prodejnách.
Cena dodavatele
4 772,43 Kč
-22%
Cena na e-shopu s DPH 3 722,50 Kč / KS Cena na e-shopu bez DPH 3 076,45 Kč / KS
ks

Silikonový nátěr značky Ceresit.



Hydrofóbní a paropropustný náter pro aplikaci na fasády a v interiérech budov

Použití 

Nátěr Ceresit CT 48 je vhodný jako ochranný nátěr pro použiti jako ochranný nátěr tradičních fasádních omítek a betonových konstrukci v interiéru i exteriéru. Je možné ho aplikovat na všechny minerální podklady (beton, cementové, vápenno-cementové a vápenné omítky). Nátěr může být použit na minerální omítky CT 34 a CT 137, akrylátové omítky CT 60, CT 63, CT 64, silikátové omítky CT 72, CT 73 a silikonové omítky CT 74, CT 75, silikon-silikátové CT 174, CT 175 a elastomerovou omítku CT 79 na tradičních podkladech a v systémech zateplení budov ETICS s použitím izolačních desek z polystyrenu nebo a minerální vlny.

Struktura nátěru zajišťuje rychlé odpařovaní vlhkosti z podkladu a současně také efektivní ochranu proti vlhkosti z exteriéru. Díky pojivu, které je v nátěru použité, se voda po kontaktu s nátěrem shlukuje do malých kapek. Nátěr CT 48 má vysokou paropropustnost s velmi nízkou nasákavosti a vysokou odolnosti proti zašpiněni (Double Dry Technologie).

Použiti CT 48 je obzvlášť vhodné v případě chráněných památkových objektů, na sanačních a paropropustných omítkách a všude tam, kde je požadovaný velmi dobry vzhled a pevnost nátěru. Fasády ošetřené nátěrem CT 48 je možné čistit pomoci tlakové vody s odpovídajícím tlakem.

Zahříváni fasády vyvolává vznik nežádoucích napětí, proto by tmavé odstíny měly byt použité jen na menších plochách, např. architektonických detailech. Silikonový nátěr Ceresit CT 48 díky formuli BioProtect odolává delší dobu biologickému napadnutí houbami, plísněmi a řasami

Vlastnosti

  • samočisticí
  • vysoce odolný vůči znečištěni
  • extrémně nízká nasákavost
  • stabilita barev
  • odolný proti UV záření a povětrnostním vlivům
  • dostupný v cele paletě barev Ceresit Colours of Nature®
  • BioProtect – odolný proti plísním, řasám a houbám
;