Omítka weber pas silikon brick – 25 kg
Kód: 505035-BR01

Omítka weber pas silikon brick – 25 kg

Hmotnost: 25,625 Kg / KS
Značka: WEBER
Není vybrána pobočka. Není k dispozici na našich prodejnách.
Cena na e-shopu s DPH 2 883,66 Kč / KS Cena na e-shopu bez DPH 2 383,19 Kč / KS
ks

UPOZORNĚNÍ K ODSTÍNŮM

Uvedená cena zahrnuje bezpříplatkové odstíny. V závislosti na zvoleném odstínu může dojít ke změně ceny – budeme Vás po objednávce kontaktovat.
Při objednávce vložte do poznámky požadovaný odstín podle vzorníku. Pro kalkulaci ceny probarvené omítky kontaktujte, prosím, naši nejbližší prodejnu.
Probarvené omítky mícháme vždy na zakázku, a proto se na ně nevztahuje běžná 14denní lhůta na vrácení zboží. Pokud si nejste zcela jisti odstínem, navštivte naši nejbližší prodejnu, ve které si vyberete odstín přímo ze vzorníku s možností objednání vzorku.



K vytvoření imitace cihlového zdiva.

Jednoduše zpracovatelná dekorativní omítka obshující organické pojivo připravená k přímému použití se systémovou penetrací weber.pas podklad UNI.

Díky omítce weberpas silikon brick lze dosáhnout povrchu, který věrně imituje obkladové pásky. Na rozdíl od skutečných obkladových pásků je toto řešení výrazně levnější, rychlejší, s nižší hmotností a velmi jednoduché na provádění.
Standardně se dodává v 6 odstínech (2 červené, 2 žluté, 2 hnědé). Spáry tvoří speciální penetrace weberpas podklad UNI BRICK, která je dodávána v 5 odstínech.
Samotné obkladové pásky vzniknou za použití šablony, která se lepí na zpenetrovaný podklad. 

Použití:
Omítka je určena k vytvoření imitace režného cihelného zdiva při provádění nových, tradičních i zateplených fasád, jejich rekonstrukcí, modernizací a renovací.

Vlastnosti:

  • Jemnozrnná omítka pro vytváření imitace režného cihelného zdiva na fasádě
  • Snadná aplikace

Výhody:

  • Odolná proti UV záření
  • Vysoká vodoodpudivost
  • Dlouhá životnost

Spotřeba: 2 - 2,5 kg/m2

Aplikace designových omítek - imitace zdiva

;