Omítka weber pas silikon concrete finish – 25 kg
Kód: 511156-SE1B

Omítka weber pas silikon concrete finish – 25 kg

Hmotnost: 25,65 Kg / KS
Značka: WEBER
Není vybrána pobočka. Není k dispozici na našich prodejnách.
Cena na e-shopu s DPH 2 159,85 Kč / KS Cena na e-shopu bez DPH 1 785,00 Kč / KS
ks

UPOZORNĚNÍ K ODSTÍNŮM

Uvedená cena zahrnuje bezpříplatkové odstíny. V závislosti na zvoleném odstínu může dojít ke změně ceny – budeme Vás po objednávce kontaktovat.
Při objednávce vložte do poznámky požadovaný odstín podle vzorníku.Pro kalkulaci ceny probarvené omítky kontaktujte, prosím, naši nejbližší prodejnu.
Probarvené omítky mícháme vždy na zakázku, a proto se na ně nevztahuje běžná 14denní lhůta na vrácení zboží. Pokud si nejste zcela jisti odstínem, navštivte naši nejbližší prodejnu, ve které si vyberete odstín přímo ze vzorníku s možností objednání vzorku.



Jemnozrnná probarvená pastovitá omítka obsahující organické pojivo a silikonovou disperzi, připravená k přímému použití.

Použití:
Omítka weberpas silikon concrete je určena k vytvoření povrchu připomínající povrch monolitického betonu.
Tato omítka se aplikuje do předem připravené již zaschlé vrstvy omítky weberpas silikon zrnitosti 1,5 mm. Rozetře se nerezovým hladítkem tak, že se vyplní její povrch do roviny. Povrch omítky weberpas silikon concrete se může nechat bez dalšího hlazení jako pouze rozetřený, nebo se uhladí nerezovým nebo plastovým hladítkem.
Pro dosažení hladkého povrchu lze zaschlou omítku přebrousit brusným hladítkem nebo bruskou. Pro vytvoření povrchu připomínající kletovaný beton se omítka weberpas silikon concrete opatří vrstvou velmi jemné omítky weberpas silicon concrete finish. Omítky se většinou volí ve stejném barevném odstínu, ale není to pravidlo. Volbou mírně odlišných barevných odstínů omítek lze dosáhnout povrchu připomínající benátský štuk.

Vlastnosti:

  • jemnozrnná omítka pro vytvoření textury betonu
  • povrch omítky může být hlazený, broušený nebo kletovaný

Výhody:

  • vysoká vodoodpudivost
  • snadná aplikace

Spotřeba: 0,5 - 1 kg/m2

Omítka s drážkovaným povrchem

Weber pas silikon concrete a metalický nátěr

;