Bednění stěnové
  • Půjčovna
Kód: PD107

Bednění stěnové

Hmotnost: 0,001 Kg
Na dotaz. Je k dispozici na pobočkách Technika PRO-DOMA.
Cena na e-shopu s DPH Cena na dotaz

Nejedná se o závaznou objednávku, ani závazné potvrzení o rezervaci stroje.


Pronájem „produktu“ je dostupný po celé ČR. Po odeslání poptávky Vás maximálně do 24 hodin budeme kontaktovat a domluvíme si detailní podmínky pronájmu.



LOGIK 50 je všestranný bednící panelový systém zajišťující bezvadný povrch betonových konstrukcí do maximálních přípustných tlaků betonové směsi 50 kN/m² u stěn a 75 kN/m² u sloupů.

Bednění je optimalizováno pro malé až středně velké projekty. Jeho variabilita umožňuje vytvářet aplikace pro všechny typy stěn, základů a sloupů. Oboustranné bednění se spínáním je pro tento systém samozřejmostí, v případě použití vhodné opěrné konstrukce nic nebrání i návrhu jednostranného bednění.

Díky nízké hmotnosti největšího dílce, necelých 83kg, je systém předurčen pro ruční manipulaci po staveništi. Pro přesun smontovaných sestav pomocí jeřábů se využívají jeřábové háky umožňující zcela bezpečnou manipulaci. Dokonalé vzájemné spojení panelů se provádí klínovou spojkou, která panely zároveň srovnává, spojuje a zamyká. V případě potřeby vkládání výdřev do bednění přicházejí ke slovu další spojovací prvky např. nastavitelné spojky, srovnávací lišty či svlakové profily v souladu s návodem.

Stěnové bednění LOGIK 50 v kostce:

/ použití v širokém okruhu aplikací: bednění stěn, sloupů, pilířů, zaoblených konstrukcí nebo jednostranná bednění
/ tlak betonové směsi až 50 kN/m²
/ klínová spojka spojí, vyrovná a uzamkne bednění jedním úderem kladiva
/ možnost přemísťování velkých celků jeřábem
/ systém pro ruční montáž
/ průběžná drážka profilu rámu umožňuje umístění spojek v libovolném místě a spojení panelů v různých úrovních

;