• Vnitřní stavba

JAK SE STAVÍ SEN – EXTRA

Díl číslo 7: Zlatá proměna

Další epizoda pořadu Jak se staví sen – extra nás zavedla do Čelákovic, kde v panelovém bytě 2+kk žije početná rodina paní Dagmar, která sama vychovala 4 děti. Právě dcera Lucie se rozhodla napsat a požádat o proměnu bydlení pro svoji mámu.

Image 2

Této výzvy se ujala dvojice sehraných designérů – Kamila Douděrová a František Kobližka. A protože na přestavbu je vymezeno pouze pět dní, bylo zapotřebí stavební materiál a vše potřebné objednat co nejpečlivěji, ale zároveň snadno a rychle.

Nakupujte on-line z pohodlí domova na e-shopu pro-doma.cz

Přesně takto postupovala i dvojice designérů a všem sledujícím divákům tohoto pořadu názorně ukázala, jak jednoduché je orientovat se a vybírat na našem e-shopu. Navíc si okamžitě ověříte dostupnost objednaného zboží, které si následně můžete nechat doručit se závozem až ke dveřím vašeho domova.
A tak se objednávalo (přehled materiálu najdete níže), bouralo a znovu stavěly příčky, tmelilo, brousilo a malovalo. Vznikl nejen úplně nový kuchyňský kout, ale zejména obývací prostor pro devítinásobnou babičku Dagmar a její děti. Úpravou prošla i vstupní chodba.

Image 3

Překvapení není nikdy dost

Pro svoji maminku si navíc děti připravili společnou píseň, kterou se moderátorce pořadu, Ivě Kubelkové, podařilo nechat nahrát v profesionálním studiu a v přímém přenosu ji odvysílat v rádiu.
O tom jak se celá proměna vydařila, se můžete podívat v galerii níže.
Za celou společnost PRO-DOMA přejeme nejen paní Dagmar, ale celé její skvělé rodině, radost, pohodu v novém útulném domově.