PRO-DOMA sponzoruje televizní pořad Postav si sen

Premiérové díly vysílá každé pondělí večer TV Prima.

PRO-DOMA sponzoruje televizní pořad Postav si sen

POSTAV SI SEN – díl č. 1

Naštěstí bez neštěstí aneb zachránili jsme rodinu před požárem

První díl pořadu Postav si sen se odehrál na Moravě, konkrétně v Týně nad Bečvou, jehož dominantu, hrad Helfštýn, nelze přehlédnout.

O proměnu původně jedné místnosti, kuchyně, pro svoji maminku Ivanu, napsala do redakce nejstarší ze tří dcer společně se svým dědečkem. Paní Ivana se totiž vrací zpět do svého rodného domu ke svým rodičům. Všichni by jí přáli, aby se zde cítila opravdu jako doma a zjistila, že na nic není sama.

Kuchyň ve stylu Provence

Paní Ivana je praktická a zároveň velmi romantická žena, která by si přála novou kuchyni ve stylu „Provence“. A co by to bylo za pořad o plnění snů, kdyby se ho nepodařilo vyplnit? V případě tohoto dílu probourat a následně postavit!

Kromě  vytoužené kuchyně se  díky odstranění zdi  mezi původní kuchyní a samostatným pokojem podařilo designérům propojit obě místnosti  a vytvořit tak báječné prostředí k relaxaci a odpočinku.

 

Image 3

 

PRO-DOMA se postarala o dodávku stavebního materiálu, který si můžete díky e-shopu objednat a zakoupit z pohodlí PRO-DOMA i vy! Navíc dodala stavební nářadí a mechanizaci z PRO-DOMA půjčovny, které bylo pro tuto rekonstrukci velmi užitečnou a vítanou pomocí zejména při bourání zdi.

 

Image 2

 

A to není vše! Perličkou celé přestavby se tak nečekaně stala výměna původní prohořelé komínové vložky, která doslova za minutu dvanáct vyhasla dobrovolně naposledy. „Naštěstí bez neštěstí“ doplnil otec paní Ivany, místní hasič.  

Nový životní restart

A tak pomyslné jiskřičky a ohnivé plamínky létaly nad hlavami šikovných zaměstnanců PRO-DOMA, kteří zaměřili a dodali nový komín včetně potřebného obložení.

Nezbývá než paní Ivaně popřát, aby díky této snové proměně získala i nový životní restart, u kterého jistě nebude chybět její báječná rodina a přátelé!

 

Image 0