COMPAIR

COMPAIR

Jsme výhradním zástupcem pro prodej a servis v České republice v oblasti mobilních kompresorů značky CompAir. V sortimentu CompAir naleznete nejen mobilní kompresory a pneumatické nástroje pro všechny druhy staveb, ale i varianty kompresorů využitelné v mnoha dalších průmyslových oblastech.

U náročných stavebních projektů hraje efektivita a spolehlivost kompresorů zásadní roli - z toho důvodu je filozofie kompresorů CompAir založena na třech hlavních benefitech: kvalitě, inovaci a spolehlivosti. Mobilní kompresory CompAir jsou vhodné pro všechny stavební profesionály, kteří potřebuji partnery, na které se mohou 100% spolehnout, ať už se jedná o dopravní stavby, stavební a rekonstrukční práce či jakékoli jiné náročné projekty v těžkých pracovních podmínkách.

Tuto techniku nejen prodáváme, ale také pronajímáme. Odborníci poprodejního servisu s mnohaletými zkušenostmi pečují o naše zákazníky i po prodeji stroje. Ať už se jedná o osobní konzultace při objednání správného náhradního dílu nebo školení na téma správného použití stroje, opravy a údržby strojů. Záruční i pozáruční servis poskytujeme na našich pobočkách v Českých Budějovicích, Praze, Ostravě, Brně, Berouně a Hradci Králové.

Produkty značky COMPAIR