• Vnitřní stavba

Dveřní pouzdra ECLISSE pro posuvné dveře

Moderní stavební pouzdra, díky nimž získáte více prostoru.

Dveřní pouzdra ECLISSE pro posuvné dveře

Stavební pouzdra pro posuvné dveře nabízejí technické řešení pro každý obytný prostor a jsou dostupná k zabudování do sádrokartonové stěny nebo do zděné příčky. Představují ideální řešení, ať už navrhujete novostavbu nebo rekonstrukci. Jde o moderní a inteligentní způsob využití prostoru pomocí nejnovějších systémů v oblasti dveří.

Stavební pouzdra ECLISSE jsou vyrobena z materiálů a součástek špičkové kvality. Tím je zaručena jejich dlouhá a bezproblémová životnost. Pouzdra jsou určena pro dveřní křídla o maximální hmotnosti až 150 kg. Jejich velkou výhodou je patentovaná odnímatelná kolejnice, kterou lze vyjmout i po zabudování pouzdra, např. kvůli mimořádné údržbě či doplnění příslušenství, aniž by bylo třeba zasahovat do hotové zdi.

Do pouzder ECLISSE můžete použít jakékoli skleněné nebo celoskleněné dveře, které vyhovují vašemu stylu. Pouzdra ECLISSE jsou proto využitelná prakticky ve všech místnostech, jako jsou koupelny, kuchyně, ložnice, dětské pokoje, šatny a pracovní místnosti.

Společnost ECLISSE nabízí široký výběr posuvných dveřních systémů. Kolekce CLASSIC pro obložková stavební pouzdra je klasickým řešením posuvných systémů. Kolekce SYNTESIS® nabízí bezobložková stavební pouzdra pro posuvné dveře, zajišťující perfektní splynutí se stěnou. Kolekce SHODO představuje první integrovaný systém pro posuvné dveře se zapuštěnými zárubněmi.

Výběrem stavebního pouzdra ECLISSE zvolíte spolehlivý, robustní a špičkový produkt.