• Střechy

Falcovaná střešní krytina SATJAM Rapid

Velkoformátová krytina SATJAM Rapid je ideálním řešením zejména pro jednoduché střešní plochy.

Falcovaná střešní krytina SATJAM Rapid

Velkoformátová krytina SATJAM Rapid představuje ideální řešení pro jednoduché střešní plochy se sklonem od 8°. Díky svým rozměrům i technologii kotvení urychluje realizaci střechy. Její výhodou je nízká hmotnost, dlouhodobá životnost, snadná pokládka a minimální nároky na údržbu.

SATJAM Rapid připomíná svým vzhledem falcovaný plech. Krytina je opatřena naklapávacími zámky, kterými se do sebe jednotlivé pásy pouze zacvaknou bez nutnosti použití falcovačky nebo jiných speciálních nástrojů. Montáž je proto velmi rychlá, snadná a méně náročná na řemeslo a tedy i na finanční náklady.

Pro výrobu střešní krytiny SATJAM Rapid se používá kvalitní norský hliník a švédská ocel. Dostupná je v šířkách 310 a 510 mm a délce až 10 m v závislosti na zvolené variantě.

Inovovaná verze SATJAM Rapid DeLuxe poskytuje větší prostor pro dilataci krytiny a snižuje tak riziko zvlněníNový tvar zámků pak zajišťuje lepší kluznost ve spojích. Novinkou je i profilace: kromě hladkého provedení a dvou variant prolisů je možné zvolit i krytinu s mikroprofilacemi, které zvyšují její tuhost a tvarovou stálost. Krytina je k dispozici v šířce 510 mm a délce 9 m u varianty z oceli a 8 m u hliníku.