• Hrubá stavba

PORFIX - Ticho, které uslyšíte

Stavte domy a byty z moderního materiálu jakým je PORFIX AKU.

PORFIX - Ticho, které uslyšíte

Velká hustota, tvrdý odolný povrch, vysoká přesnost, nadstandardní tepelná kapacita a mimořádné akustické vlastnosti – to je moderní zdivo PORFIX AKU!

Toto vápenopískové zdivo má výjimečné vlastnosti. Je pevné v tlakutrvanlivé a mechanicky odolné. Díky tomu postavíte nosné konstrukce domů i bytů

v menších (subtilnějších) tloušťkách, zvětšíte výsledný užitný prostor objektu a spotřebujete méně materiálu, čímž snížíte cenu hrubé stavby.

Zdivo PORFIX AKU má mimořádné akustické vlastnosti a zaručuje tak akustický komfort. Díky vysoké objemové hmotnosti, která účinně pohlcuje a tlumí zvukové vlny a zabraňuje jejich přenosu, snížíte v objektech vliv vnějšího rušivého hluku nebo hluku mezi místnostmi a vytvoříte tak klidné prostředí se zaručeným soukromím.

Vysoká měrná tepelná kapacita vápenopískového materiálu se výrazně podílí na teplotní stabilitě interiéru. K akumulaci tepla v interiéru je ideální využít právě této moderní stavební konstrukce. PORFIX AKU lze použít jako vysoce únosnou vnitřní stěnu, která je ideálně umístěná v blízkosti zdroje tepla.