• Střechy

Praktická ochrana podkroví před horkem

Pořiďte si lehké venkovní rolety VELUX se zárukou 5 let!

Praktická ochrana podkroví před horkem

„Když je v létě abnormální hic,“ zpíval už před 40 lety Ivan Mládek. Nyní se s vysokými teplotami můžeme setkat kromě letních prázdnin i na jaře a na podzim. Své o tom vědí obyvatelé podkroví, kteří často musejí různými způsoby regulovat teplotu svých příbytků.

Teplotu v podkroví lze snadno ovlivňovat prostřednictvím střešních oken. Můžete jimi samozřejmě brzy ráno a pozdě večer větrat, přes den je však větrání kvůli vysokým venkovním teplotám neúčinné. Efektivnější způsob regulace teploty v podkrovním interiéru představuje stínění.

Jednoduché ovládání pomocí mobilu 

Moderní a praktické lehké venkovní rolety VELUX odrážejí sluneční paprsky ještě dříve, než dopadnou na okno a ohřejí vnitřní prostor. Poskytují tak vysokou úroveň ochrany před horkem. Pevná a odolná tkanina navíc zajišťuje účinné zatemnění. Protože mají motor, budete je stahovat a vytahovat zcela bez námahy předem spárovaným dálkovým ovladačem nebo mobilem! A díky solárnímu napájení nepotřebují ani přívod elektřiny, takže je snadno přidáte i na starší střešní okna, pod kterými je vám teď v létě horko. Jejich montáž z interiéru bude rychlá a snadná.

Rolety Velux – spolehlivé řešení pro váš domov

Lehké venkovní rolety VELUX vám zajistí kromě ochrany před horkem i zatemnění pro nerušený spánek a útlum hluku z deště. Elegantní design, tichý chod, plynulé polohování a výhodný poměr cena–výkon, to jsou lehké venkovní rolety VELUX přinášející komfortní a spolehlivé řešení pro váš domov. Nyní je získáte s 5letou zárukou.