• Technika

Udeřit hřebík na hlavičku lze i bez kladiva

Výkonné profesionální akumulátorové hřebíkovačky PASLODE Impulse 90 Xi a PASLODE Impulse 100 Xi šetří čas a námahu tesařům a pokrývačům.

Udeřit hřebík na hlavičku lze i bez kladiva

Jsou spolehlivé, pohodlné, lehké a hlavně vysoce výkonné. Akumulátorové hřebíkovačky PASLODE Impulse 90 Xi a PASLODE Impulse 100 Xi jsou určeny tesařům a pokrývačům pro práce na střeše. Díky nim je laťování, bednění krovů a dřevěných trámů nebo spojování dřevotřískových a OSB desek opravdu rychlé a efektivní. Stroje najdou uplatnění i při montáži podlah a teras nebo při stavbě plotů. Hřebíkovačky PASLODE se dále používají i v obalovém a přepravním průmyslu. Hřebíkovačky PASLODE jsou vždy připraveny k práci díky rychlé indikaci zbývajícího plynu a nabití baterie.

Typy Impulse 90 Xi a Impulse 100 Xi se vzájemně liší pouze délkami používaných hřebíků (50 - 90 mm/63 - 100 mm). Vystřelení hřebíků je přesné a rychlé, a to do každého typu dřeva. K nástřelu se používají tvrzené kroužkové nebo hladké hřebíky s různými povrchovými úpravami. Dodávají se v papírové pásce, čímž je eliminováno odletování zbytkového plastu.

Hřebíkovačky PASLODE Impulse vynikají oproti jiným značkám nízkou hmotností. Jejich konstrukce je vyvážená a lehká, uživatelský komfort zajišťuje možnost úpravy stroje pro praváky nebo levákyVýkonný akumulátor je zárukou, že na jedno nabití stroj vydrží až na pět střech! U hřebíkovaček PASLODE, které odolají i nepříznivému počasí, lze nastavit hloubku zaražení hřebíků a výkon.